Geneven Autonäyttely: 2015 Audi TT Mk3

Ensimmäiset viralliset piirrokset kolmannen sukupolven 2015 Audi TT :stä ovat julkaistu. Tekniset tiedot ovat vielä arvoitus, mutta jotain tietoja uudesta autosta on jo saatavilla. Uudessa Audi TT:ssä on mm. MQB alusta, mitä käytetään myös Volkswagen Golfissa, Seat Leonissa ja Audi A3:ssa. Painoa on poistettu ja parhaimmillaan auto painaisi vain n. 1200 kg.

Moottorivaihtoehtoja ei ole vielä tiedossa. Todennäköisesti aikaisempi linja jatkuu: Nelisynterisiä turboahdettuja moottoreita. TT-malliston tehokkain auto TT RS on todennäköisesti palaamassa mallistoon. Odotettavissa saattaisi olla 5-sylinterinen turboahdettu n. 380 hevosvoiman moottori.

Audi TT uusi

2015 Audi TT Coupe esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle maaliskuun Geneven autonäyttelyssä 4. maaliskuuta. 2015 Audi TT Roadsteria joudumme ehkä vielä odottamaan, auto julkistetaan mahdollisesti vasta syksyn Pariisin autonäyttelyssä.

[divider] [/divider] [divider] [/divider]